Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع با اشاره به نامگذاری شعار سال ۹۹ از رهبر انقلاب به نام «جهش تولید» بر افزایش سریع ظرفیت تولید ماسک ، مواد ضدعفونی کننده، تولید لباس های ویژه کادر درمانی تاکید کرد. ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵ سیاسی نظامی | دفاعی | امنیتی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم،  نشست قرارگاه پدافند زیستی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور امیر سرتیپ حاتمی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، حجت الاسلام و المسلمین آقاجانپور، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، معاونین و مدیران عامل سازمان های وزارت دفاع  برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر سرتیپ حاتمی در این جلسه با تقدیر از تلاش سازمان های وزارت دفاع در مبارزه با بیماری کرونا از بدو شیوع این ویروس در کشور و مخصوصا در ایام تعطیلات نوروز اظهار داشت: وزارت دفاع با بسیج  ظرفیت ها و امکانات خود و همچنین استفاده از سرریز دانش دفاعی خود نقش بسزایی در مبارزه با ویروس کرونا ایفا کرد و من از تک تک دست اندرکارانی که در بخش های مختلف این مجموعه همچنان در حال فعالیت شبانه روزی هستند تشکر می کنم.

اختصاص 100 هزار میلیارد تومان برای حمایت اقتصادی در بحران کرونا

 

 وی  هدف از تشکیل قرارگاه پدافند زیستی وزارت دفاع را تجمعیع ظرفیت ها و انسجام بین سازمانی در وزارت دفاع برشمرد و گفت: برابر فرمایشات فرمانده معظم کل قوا مواجه با ویروس کرونا در شرایط فعلی به نوعی رزمایش تلقی می شود و همه بخش های نیروهای مسلح  و بویژه وزارت دفاع تمام همت خود را نسبت به رفع نیازهای بخش بهداشت و درمان کشور بویزه کمک به ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا و قرارگاه بهداشتی امام رضا(ع) ستاد کل معطوف دارند.

وزیر دفاع در این جلسه با اشاره به نامگذاری شعار سال 99 از سوی مقام معظم رهبری( مدظله العالی) به نام «جهش تولید» بر افزایش سریع ظرفیت تولید ماسک ، مواد ضدعفونی کننده، تولید لباسهای ویژه کادر درمانی، تجهیزات بیمارستانی و سایر اقلام مورد نیاز مجموعه بهداشت و درمان کشور تأکید کرد.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه ویروس کرونا به عنوان یک تهدید زیستی برای وزارت دفاع ابعاد چند وجهی دارد، خاطرنشان ساخت: پیش بینی تهدید زیستی و تغییر روند جنگها برای ما متصور بود و  بر همین مبنا زیر ساختهای وزارت دفاع  متناسب با تهدیدات نوظهور زیستی به روز و در کوتاه ترین زمان آماده فعالیت شد.  

وزیر دفاع با بیان اینکه امروز توان ظرفیت تولید مواد ضدعفونی به روزی 170هزار لیتر افزایش پیدا کرده است: چنانچه تقاضا برای این محصول  بیشتر باشد امکان افزایش ظرفیت تولید در دستورکار خواهد گرفت. 

وی با بیان اینکه تا کنون 2میلیون و 400 هزار لیتر ماده ضدعفونی به نیروهای مسلح و دستگاههای ذیربط تحویل شده است تصریح کرد:  تولید مواد ضدعفونی در بخش های مختلف وزارت دفاع همچنان با قوت ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان صنایع دفاع در ادامه  با بیان اینکه  تا کنون روزانه 2500 دست لباس ویژه کادر درمانی مبارزه با کرونا تولید و تحویل مجموعه بهداشت و درمان کشور شده است،گفت: انشالله به زودی نسل جدیدی از این لباس ها  با ویژگی  بهتر  و مناسبت تر در اختیار کادر زحمت کش درمانی و پزشکی کشور قرار خواهد گرفت.

امیر سرتیپ شهرام، رئیس شرکت صنایع الکترونیک وزارت دفاع (صا ایران) گفت: این سازمان توانسته است تا به امروز  400 دستگاه مانیتور قلب، 55 دستگاه ساکشن، 130 مانیتور پرتابل قلب و  35 دوربین حرارتی طب سنج را در اختیار حوزه درمان کشور قرار دهد و انشالله در سال 99 و در سالی که  از سوی مقام معظم رهبری( مدظله العالی) به نام «جهش تولید» نامگذاری شده است 150 دوربین دیگر را نیز تولید و در اختیار دستگاه های مسئول قرار خواهد داد.

رئیس  سازمان پژوهش های نوین دفاعی وزارت دفاع  به عنوان متولی  مرکز اقدامات کلی پدافند زیستی گفت: این مرکز تا کنون 76 مکان مهم و کلیدی  کشور را پاک سازی و رفع آلودگی کرده است.

امیر سرتیپ حاتمی در جمع بندی پایانی این جلسه با بیان اینکه وزارت دفاع همواره در تأمین امنیت و پشتیبانی از نیروهای مسلح از هیچ کوششی فروگذار نکرده است خاطرنشان ساخت: این وزارتخانه  تا برقراری آرامش و کنترل ویروس کرونا در خدمت کشور و در کنار مردم خواهد بود.

انتهای پیام/

R1455/P/S1412,1,11/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سرتیپ حاتمی وزارت دفاع ایران ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرتیپ حاتمی وزارت دفاع ایران ویروس کرونا سرتیپ حاتمی وزارت دفاع ایران ویروس کرونا امیر سرتیپ حاتمی نیروهای مسلح مواد ضدعفونی ویروس کرونا ظرفیت تولید درمان کشور وزارت دفاع وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مادر تخصصی برق حرارتی، عبدالرسول پیشاهنگ در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو به عملکرد صنعت برق حرارتی در طول سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۸۹ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه‌های کشور تولید شده است که نیروگاه‌های حرارتی با تولید ۳۶۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی بالغ بر ۹۲.۵ درصد برق مورد نیاز کشور را تأمین کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، ادامه داد: ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی در دوره اوج بار سال گذشته به ۹۸ درصد رسیده بود که در تلاشیم امسال نیز عملکرد بسیار مناسبی را در این بخش به ثبت برسانیم.

پیشاهنگ با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور در سال گذشته از ۳۹.۱ درصد به ۳۹.۳ درصد رسیده است، گفت: در دولت سیزدهم به منظور کاهش ناترازی میان تولید و مصرف برق، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری برنامه‌ای برای افزایش ۲۰ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون هشت هزار و ۹۶۴ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، اضافه کرد: این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، دو هزار مگاوات افزایش توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده و تا پایان دولت سیزدهم نیز ۹ هزار و ۱۶۱ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد.

ایران نهمین تولید کننده برق حرارتی جهان

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، افزود: در حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند و کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های حرارتی رتبه نهم جهان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد نیروگاه‌های کشور ساخت داخل است، گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌های کشور توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود و تا پایان سال نیز با تولید پره‌های توربین کلاس F (راندمان بالا) در کشور، کاملاً در عرصه ساخت این نوع توربین‌ها بی‌نیاز خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ بدین منظور همکاران پرتلاش صنعت نیروگاهی کشورمان از مهرماه سال گذشته به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای ورود به روزهای اوج مصرف برق تابستان امسال بالغ بر ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی را در دستور کار قرار داده‌اند.

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

پیشاهنگ با بیان اینکه ۹۸ درصد از برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی عملیاتی شده است، ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است طی چند روز آینده با اتمام برنامه‌های پیش‌بینی شده در این بخش ضمن ثبت رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور، شاهد آمادگی کامل این واحدها برای ورود به فصل گرم سال باشیم.

وی تاکید کرد: پرسنل صنعت برق حرارتی از ماه‌ها قبل به صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا با انجام به موقع برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی، افتتاح واحدهای جدید نیروگاهی، ارتقای ظرفیت عملی و رفع محدودیت‌های تولید واحدهای حرارتی موجود بتوانند بخش اعظم برق مورد نیاز پیک تابستان امسال مشترکان سراسر کشور را به صورت بی‌وقفه تأمین کنند.

کد خبر 6094481 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • یکپارچگی نیروهای مسلح موجب یاس و ناامیدی دشمن است
  • امیر الهامی: پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • در دیدار فرمانده تیپ ویژه تهران با رییس کل حراست وزارت ورزش مطرح شد؛ نصب دوربین های هوشمند پلیس در ورزشگاه ها
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران