Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل فرودگاه مهرآباد از فروش ماسک با نرخ مصوب خارج از فضای ترمینال‌های فرودگاه خبر داد و گفت: هیچ مسافری بدون ماسک نمی‌تواند وارد فرودگاه شود.

به گزارش تین نیوز، ابراهیم مرادی درباره اجرای پروتکل‌‌های بهداشتی در فرودگاه مهرآباد به ایلنا گفت: پیش از اینکه پوشش و استفاده از ماسک اجباری شود، طبق دستورالعمل سازمان هواپیمایی کشوری استفاده از ماسک در داخل هواپیما اجباری بود و تمام ایرلاین‌ها موظف به ارایه ماسک به مسافران بودند اما با دستور رییس جمهور و ستاد ملی مبارزه با کرونا مسافران در فرودگاه هم باید ماسک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیش از اجباری شدن استفاده از ماسک 50 درصد مسافران ورودی به مهرآباد پوشش ماسک نداشتند، گفت: از روز شنبه- چهاردهم تیرماه- فروش ماسک با نرخ مصوب را در خارج از فضای ترمینال فرودگاه آغاز کرده‌ایم در حال حاضر مسافران می‌توانند قبل از ورود به فضای ترمینال‌های 2 ، 4  و 6 ماسک را با قیمت مصو تهیه کنند.

 مدیرکل فرودگاه مهرآباد ادامه داد: حتی برای مسافران با پرواز برگشت به مهرآباد، قبل از ورود به ترمینال امکان تهیه ماسک فراهم شده است.

مرادی درباره رعایت فاصله گذاری اجتماعی بین مسافران افزود: بحث رعایت فاصله گذاری مسافران در سفرهای هوایی شامل دو موضوع رعایت فاصله گذاری اجتماعی در فضای ترمینال و رعایت فاصله گذاری در داخل هواپیما و اتوبوس‌های جابه جایی مسافران از ترمینال تا هواپیما و بالعکس است. نظارت بر رعایت این پروتکل در داخل هواپیما و اتوبوس بر عهده فرودگاه نیست و سه شرکت هندلینگ ایران‌ایر، سامان و همراه کوشا در بخش جابه جایی مسافران از ترمینال تا هواپیما و بالعکس را برعهده دارند.

وی تاکید کرد: در محیط ترمینال به طور مداوم و مستمر بحث رعایت فاصله گذاری اجتماعی نظارت می‌شود. تمام غرفه‌های غذایی روزانه چند بار مورد بررسی بهداشتی قرار می‌گیرند. دوربین‌های حرارتی دمای مسافران را رصد می‌کند. اجازه حضور دسته جمعی مسافران در یک محل را نمی‌دهیم و برای صف گیت‌ها نشان‌گذاری کرده‌ایم.

مدیرکل فرودگاه مهرآباد ادامه داد: متاسفانه با تمام این اقدامات، برخی از مسافران پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند.

مرادی با اشاره به نحوه برخورد با مسافرانی که دارای درجه حرارت بالا باشند، اظهار داشت: با توجه به گرمای هوا از مسافرانی که در بدو ورود به ترمینال با تب سنجی دوربین‌های حرارتی، دما بالایی داشته باشند دوبار تست تب انجام می‌شود. اگر دوربین‌های حرارتی برای یک مسافری آلارم تب را بدهد، مسافر 3 دقیقه در همان محیط منتظر تست بعدی می‌ماند اگر دما کمتر شود مسافر اجازه ورود به داخل ترمینال را خواهد داشت.

وی افزود: اما اگر در دومین تب سنجی هم دمای مسافر بالا بود، به اورژانس فرودگاه برای بررسی‌های بیشتر اطلاع داده می‌شود. اگر اورژانس تایید کند که عامل این تب ویروس کرونا نیست، مسافر می‌تواند به سفر خود ادامه دهد.

مدیرکل فرودگاه مهرآباد درباره تجهیز فرودگاه مهرآباد به دوربین‌های حرارتی گفت: فرودگاه مهرآباد اولین فرودگاهی بود که پس از بحث شیوع ویروس کرونا سریعا نسبت به خرید دوربین حرارتی اقدام کرد و در همان اسفندماه 3 دوربین حرارتی به مبلغ 500 میلیون تومان خریداری شد که احتمالا قیمت آن امروز به یک میلیارد تومان رسیده است.

مرادی با بیان اینکه خوشبختانه هیچ یک از کارکنان و کارگران مشغول به کار در فرودگاه مهرآباد به دلیل ابتلا به ویروس کرونا فوت نشدند، اظهار داشت: با سه پزشک معتمد برای بررسی سلامت کارکنان قرارداد منعقد کردیم و به طور مداوم و مستمر کارکنان معاینه می‌شوند و با پیشگیری‌های انجام شده نهایتا در این مدت 20 نفر از کارکنان درگیر کرونا شدند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرودگاه مهرآباد ماسک در فرودگاه مدیرکل فرودگاه مهرآباد دوربین های حرارتی رعایت فاصله گذاری فضای ترمینال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگرانی که در روز کارگر هم تریبونی نداشتند!

روز جهانی کار و کارگر در حالی با یک سری حواشی و ماراتن سخنرانی مسئولان در مرکز استان کردستان برگزار شد که کارگران واقعی تریبونی نداشتند، دو نفری هم که به عنوان نماینده کارگران پشت تریبون رفتند، بیشتر وقت خودشان را به تعریف و تمجید اختصاص دادند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در تقویم ملی کشور 5 تا 11 اردیبهشت ماه به‌عنوان هفته کار و کارگر نام‌گذاری شده و هرساله مراسم روز جهانی کارگر با حضور جامعه کارگری و خانواده‌های این قشر زحمت‌کش در سطح کشور از جمله استان کردستان برگزار می‌شود.

مراسم روز جهانی کار و کارگر در حالی پیش‌ازظهر امروز در مجتمع فجر سنندج برگزار شد که حواشی‌هایی داشت که خبرنگار تسنیم به روایت آن پرداخته است.

ابتدا براساس دعوتنامه ارسالی این آیین قرار بود که ساعت 10:30 صبح آغاز شود؛ مجری برنامه از همان ابتدای صحبت‌هایش قصد شوخ‌طبعی و گرم کردن محفل را داشت که برای تشبیه حال و هوای آن مراسم از دیدگاه خودش که از پشت تریبون نظاره‌گر بود، با یک اشتباه از کارگران مایه گذاشت و واژه چهره خسته را برای این قشر شریف و زحمت‌کش به کار برد که برخی‌ها ناراحت شدند و البته برخی‌ها نیز گفتند چهره بی‌پول!

این مراسم نیز همانند سایر مراسمات و جلسات بدون خروجی، ماراتن سخنرانی داشت به طوری‌که 6 نفر به سخنرانی پرداختند که به اذعان مهمانان و مخاطبان، دیگر گوش دادن، خارج از حوصله بود.

مظلوم واقع شدن جامعه کارگری و بی‌توجهی به دردل‌های آنان در استان کردستان، همین بس که حتی در روزی که به نام خودشان نام‌گذاری شده است، تریبونی برای سخنرانی و بیان دغدغه‌هایشان نداشتند!

گرچه در این برنامه؛ «شاکر ابراهیمی» رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان و «آرام فاتحی»، رئیس کانون کارفرمایان استان کردستان به عنوان نماینده کارگران به پشت تریبون رفتند اما این افراد به جای مطالبه‌گری مطالبات جامعه شریف کارگری؛ بیشتر وقت سخنرانی خود را به تعریف و تمجید اختصاص دادند؛ روندی که مورد انتقاد کارگران قرار گرفت.

یکی دیگر از نکات قابل تأمل این مراسم آن بود که به اذعان رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان، در حال حاضر 25 هزار کارگر ساختمانی فاقد بیمه و سه چهار سال است که برای برخورداری از مزایای بیمه ثبت‌نام و کارهای اولیه را انجام داده اما در صف انتظار هستند، نوبت به استاندار رسید که اعلام کرد سهمیه 300 نفری به کردستان اختصاص داده شده است، و کارگران بسیاری سئوال کردند که مابقی 24700 نفر تا کی باید منتظر بمانند، مطالبه‌ای که مسئولان به آن پاسخی ندادند.

بعد از سخنرانی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان آخرین نفر سخنران؛ نوبت به تجلیل از کارگران رسید، این بخش از مراسم نیز خالی از نقد نبود به طوری‌که تعداد افرادی که به بالای سن رفته بودند و در جایگاه تجلیل‌کننده ایستاده بودند، زیاد بود و تعدادی از افرادی هم که مورد تجلیل قرار گرفتند از مسئولان بودند و اینجا هم کارگران جایگاهی نداشتند.

‌تعدادی نیز تنها از یک سری شرکت‌های خاص بودند؛ اینجا خبر از آن کارگر واقعی که مستأجر و در طول هفته دو روز کارگری برایش پیدا نمی‌شود، نبود.

تعدادی از کارگران نیز از صندلی‌های خود بلند شدند و خطاب به مسئولان عنوان کردند تجلیل و کارت هدیه نمی‌خواهیم، ماه‌هاست که به ناحق بیمه ما را قطع کرده‌اند و حق بیمه ما پرداخت نشده، این مشکلمان را حل کنید.

‌در حاشیه این مراسم تعدادی از کارگران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم تاکید کردند که اگر مسئولان کاری برایمان انجام نمی‌دهند، حداقل سفره ما را کوچکتر نکنند، حقوقمان پایین است و نسبت به تورم و افزایش هزینه‌ها، کفاف زندگی‌مان را نمی‌دهد، مشکلات زیادی داریم. امنیت شغلی نداریم. گرچه نماینده ما بالا رفت اما مطالباتمان را کامل بیان نکردند، اجازه ندادند ما هم صحبت کنیم. ‌

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • کارگرانی که در روز کارگر هم تریبونی نداشتند!
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • ترمینال و پایانه‌های مسافربری تبریز کجا هستند؟
  • ◄ دوربین های آزادراه اصفهان شیراز ؛ چگونه تصادف های مرگبار را 85 درصد کاهش دهیم؟
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • عدم رعایت نظافت عمومی سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد