Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@03:42:27 GMT

نقش دوربین مدار بسته هایک ویژن در تشخیص کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۵۶۶۳

نقش دوربین مدار بسته هایک ویژن در تشخیص کرونا

هایک ویژن از مشهورترین برندهای دوربین مدار بسته در جهان است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام دوربین مارکت، این برند علاوه بر دوربین مدار بسته تولیدکننده محصولات امنیتی دیگری مثل آیفون تصویری، دزدگیر، هواپیماهای بدون سرنشین و ...  نیز می باشد. این کمپانی در سال ۲۰۰۱ تاسیس شده و تا به حال با تکنولوژی های مختلف در بازار پیشرفت چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هایک ویژن

دوربین هایک ویژن یکی از شناخته شده ترین برندهای دوربین مدار بسته در دنیاست و بارها رتبه های خوبی در جهان به دلیل کیفیت عالی کسب کرده  است.

یکی از دلایل اعتبار شرکت هایک ویژن، تلاش کارکنان آن همراه با رشد علم و دانش در زمینه تکنولوژی است و درصدی از این شرکت به افزایش رشد تکنولوِژی به صورت روزافزون است و در نتیجه محصولات این شرکت جزو بهترین و کاربردی ترین محصولات جهان است.

دوربین هایک ویژن و تشخیص ویروس کرونا

نزدیک به یک سال است که ویروس کرونا گریبان گیر همه مردم دنیا شده و هنوز درمانی برای آن یافت نشده است. اما راه های زیادی برای پیشگیری از آن کشف شده که البته  نمی توان گفت همه این راه ها کار ساز هستند اما تا حدودی از این ویروس خطرناک جلوگیری می کنند.

می دانید که یکی از علائم بارز این بیماری، تب و بالا رفتن حرارت بدن است که همراه با دیگر علائم پدیدار می شود. برای تشخیص تب می توان از وسایل پزشکی استفاده کرد اما بسیاری از افراد به دلیل ترس و اضطراب مبتلا شدن به ویروس کرونا از مراجعه به پزشک خودداری می کنند و خیلی راحت در خیابان ها راه می روند و از محیط های عمومی عبور می کنند، بی آن که برای آن ها اهمیتی داشته باشد باعث ابتلای شخصی به این بیماری شوند یا حتی ممکن است از بیماری خود اطلاعی نداشته باشند.

علاوه بر تشخیص پزشک با ابزار مخصوص، وسایل دیگری نیز وجود دارد مثل دوربین های مدار بسته حرارتی که از دور شدت حرارت جسم را تشخیص می دهند.

چگونگی تشخیص کرونا بوسیله دوربین هایک ویژن

همانطور که در قسمت بالا متوجه شدید تشخیص تب بالا بوسیله دوربین هایک ویژن حرارتی میسر است و در مکان های عمومی و ساختمان های مسکونی یا اداری، به راحتی می توان از طریق تشخیص حرارت ابتلا به کرونا را به مسئولین آن مکان هشدار داد و از شیوع بیشتر آن در مکان مورد نظر جلوگیری کرد.

اما این اتفاق چگونه رخ می دهد؟ و از چه طریقی یک دوربین دار بسته می تواند هشدار دهنده بیماری باشد ؟ می توان گفت دراثر امواج مغناطیسی که سطوح منتشر می کنند و دوربین حرارتی هایک ویژن دریافت می کند به راحتی می توان حرارت آن ها را تشخیص داد.

این دوربین هایک ویژن قادر است میزان حرارت را بر حسب شدت و میزان انتشار این امواج تشخیص دهند، در واقع هر چه گرمای یک شیء بیشتر باشد اشعه بیشتری از آن ساطع می شود و دوربین حرارتی راحت تر آن را تشخیص می دهد.

مادون قرمز یا همان امواج مغناطیسی که از اجسام ساطع می شود تا بتوان حرارت آن را تشخیص داد با چشم مشخص نیست و در طبیعت وجود دارد.

ویژگی های دوربین حرارتی

· ثبت دمای اشیاء

· نشان دادن شدت حرارت بوسیله رنگ ها

· استفاده از رنگ قرمز به معنی دمای بیشتر است

· بعضی از دوربین ها از رنگ سفید و مشکی استفاده می کنند

· هرچه میزان حرارت کمتر باشد قرمز آن کمرنگ تر می شود و رو به نارنجی و زرد می رود

· امکان تصویر برداری از فاصله دور برای این دوربین آسان است

· رزولیشن بالا (اما نه در همه دوربین ها)

· انعطاف پذیری

· دارای سنسور های حرکتی و حرارتی

· دارای سنسور حساسیت

علاوه بر تشخیص کرونا دوربین های حرارتی کاربردهای مهم دیگری نیز دارند.

· استفاده برای  محیط های امنیتی

· استفاده در مرزها

· جلوگیری از آتش سوزی

· استفاده در محیط های بزرگ

مزایای دوربین حرارتی

۱. تشخیص حرکت در فواصل دور

۲. تشخیص اجسام در حالات مختلف نور

۳. اندازه گیری دمای اجسام

۴. ایجاد محدودیت برای تشخیص چهره

معایب دوربین حرارتی

۱. رزولیشن پایین بعضی از دوربین ها

۲. عدم تشخیص جزئیات و چهره افراد

۳. قیمت بالای دوربین حرارتی به نسبت دیگر دوربین ها به دلیل کاربرد خاصی که دارد.

قیمت دوربین مدار بسته حرارتی

قیمت دوربین مدار بسته حرارتی به نسبت دیگر دوربین ها به دلیل کاربرد زیادی که در امنیت دارد، نسبتا بیشتر است. البته قیمت دوربین مداربسته بستگی به برند و کیفیت آن دارد.

پس مهم ترین نکته که در خرید دوربین حرارتی باید در نظر داشته باشید، کیفیت عالی آن است. مراقب اجناس تقلبی که به اسم محصول اصل با قیمت کم، به دست شما می رسد باشید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قیمت دوربین مدار بسته دوربین مداربسته هایک ویژن دوربين مداربسته دوربین هایک ویژن دوربین مدار بسته دوربین حرارتی دوربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند

تیمی از پژوهشگران می‌گویند پس از مطالعه‌ی گروهی از اجرام دوردست و ناپایدار که از مدار نپتون گذر می‌کنند، قوی‌ترین شواهد آماری را مبنی بر اینکه سیاره نهم واقعا در منظومه شمسی وجود دارد، پیدا کرده‌اند.

وقتی نوبت به کشف سیاره‌ها می‌رسد، پیدا کردن آنها در اطراف ستاره‌های دیگر در واقع کمی ساده‌تر از پیدا کردن آنها در اطراف ستاره خودمان است. به‌منظور پیدا کردن سیاره‌های جدید، اخترشناسان می‌توانند به لطف تکنیکی به نام «روش گذار»، افت نور هنگام عبور سیاره‌ها از مقابل ستاره میزبان را از طریق تلسکوپ‌ها مشاهده کنند.

ستاره‌شناسان همچنین با بررسی لرزش‌های ستاره که ناشی از سیاره‌هایی است که دور آن در گردش هستند، به وجود سیاره‌ها پی می‌برند. ازطریق این روش‌ها و چند روش دیگر، ما در چند دهه گذشته هزاران سیاره فراخورشیدی را کشف کرده‌ایم، درحالی‌که تعداد سیاره‌ها در منظومه شمسی همچنان هشت عدد باقی مانده است.

کشف سیاره‌های واقع در اطراف خورشید خودمان بر دو روش متکی است: رصد آنها در آسمان و شناسایی اختلالات جزئی در مدار اجرام دیگر. سیاره‌های زهره، عطارد، زحل، مشتری و مریخ همه ازطریق مشاهدات بصری کشف شدند.

اورانوس در سال ۱۷۸۱ زمانی کشف شد که ویلیام هرشل، ستاره‌شناس آلمانی دریافت جسم درخشانی در آسمان نسبت‌به ستاره‌های دیگر در حرکت است. نپتون زمانی کشف شد که اوربن لو وریه، اخترشناس و ریاضیدان فرانسوی متوجه شد مدار اورانوس با مدار پیش‌بینی‌شده توسط فیزیک نیوتنی متفاوت است. او پی برد که این پدیده می‌تواند توسط سیاره دیگری دورتر از اورانوس که بر مدار آن تاثیر می‌گذارد، توضیح داده شود و پیش‌بینی کرد سیاره کجا می‌تواند باشد.

اما کشف سیاره‌ها در منظومه شمسی ممکن است هنوز به پایان نرسیده باشد. در سال ۲۰۱۵، دو ستاره‌شناس موسسه فناوری کالیفرنیا شواهدی ارائه کردند که نشان می‌داد شش جرم فراتر از مدار نپتون به شکلی در کنار هم قرار گرفته‌اند که گویی توسط جرمی با نیروی گرانشی بزرگ در نزدیکی هم جمع شده‌اند. با وجود استدلال منتقدان مبنی بر اینکه تشخیص سیاره فرضی ممکن است به دلیل ناهنجاری آماری و سوگیری انتخاب باشد، تیم بر این باور است که اجرام مذکور ممکن است تحت‌تاثیر جرمی بزرگ‌تر در آن‌سوی مدار نپتون در گردش باشند.

پژوهشگران در مقاله‌ای جدید، با بررسی اجرام دارای دوره‌ی مداری طولانی که از مدار نپتون عبور می‌کنند، دریافتند که نزدیک‌ترین نقطه مدار آنها به خورشید در حدود ۱۵ تا ۳۰ واحد نجومی است. درمقابل، فاصله بین خورشید و زمین یک واحد نجومی است. آنها با انجام شبیه‌سازی‌هایی برای کشف آنچه که به بهترین نحو مدار این اجرام را توضیح می‌دهد، دریافتند مدلی که شامل سیاره عظیمی در آن‌سوی نپتون باشد، وضعیت پایدار این اجرام را خیلی بهتر از شبیه‌سازی‌هایی توضیح می‌دهد که در آنها سیاره نهم وجود ندارد. در این مدل، متغیر‌های دیگری مانند جزر و مد کهکشانی و تاثیر گرانشی ستاره‌های درحال عبور نیز درنظر گرفته شد.

گرچه یافته‌های مطالعه جدید جالب است، این تجزیه‌و‌تحلیل مکان پیدا کردن چنین سیاره‌ای را مشخص نمی‌کند. البته ممکن است به‌زودی با آغاز کار رصدخانه ورا روبین سرانجام اطلاعات قطعی‌تری درباره سیاره نهم به دست آوریم.

یافته‌های پژوهشگران در پایگاه مقاله‌های پیش‌انتشار آرکایو بارگذاری شده و برای انتشار در مجله‌ی The Astrophysical Journal Letters پذیرفته شده است.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • هوای اهواز بر مدار نارنجی است / شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • ثبت پتنتی که انتقال حرارت در کشتی‌ها و هواپیماهای پرسرعت را تسهیل می‌کند
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد